Takomläggning

Dags för en takomläggning?

Taket på en byggnad är i de flesta fall den mest exponerade ytan. Taket skyddar oss från dåligt väder och vind, på sommaren och vintern, och har både praktiska och symboliska funktioner. Har ni alla hört uttrycket grundläggande säkerhet som säger ”tak över huvudet”? När du köper ett hus eller investerar i det på något annat sätt måste taket inspekteras mycket noggrant eftersom det är en kostsam historia att byta ut ett tak, men värt pengarna.

Om taket på den byggnad du är intresserad av inte uppfyller kraven bör du förvänta dig extra kostnader för huset, inklusive takbyte, annars är köpet sällan en bra investering.

Hem som har varit orörda länge behöver renoveras då och då, och om det finns få saker att renovera men med en stram budget, bör takbyte nästan alltid vara första prioritet. Nyckelfärdig konstruktion är en komplex men rimlig investering i en byggnad. en som definitivt lönar sig på lång sikt

- Dags för en takomläggning?

Goda råd kostar inget

Tipsen är inte dyra, de är faktiskt helt gratis. Vi erbjuder gratis råd när du funderar på att byta tak men är osäker på vad du ska göra. Vi är fast beslutna att hitta den bästa lösningen för dig och din byggnad baserat på dina behov, fastighetsbehov och din tillgängliga budget.
Vi kontrollerar också ditt taks skick. Vi utarbetar sedan en verifieringsrapport med förslag till åtgärder. Samtidigt får du en uppskattning av hur takets livslängd ser ut idag. Vi kommer också gärna att utarbeta en underhållningsplan och ett årligt avtal om du så önskar.
Kontakta oss på LS Tak Sverige AB för mer information om takbyte,eller andra frågor gällande dina tak.

 

Att tänka innan takrenovering

Naturligtvis bör man komma ihåg att en sådan storskalig modernisering av en byggnad kostar pengar, men om det finns någonstans som du inte bör agera småaktigt när det gäller material och kompetens, är det precis vad som gäller taket. Det är sällan klokt att sänka kostnaderna genom att offra kvalitet oavsett vad du renoverar, men särskilt när det gäller något så grundläggande som takrenovering. Med detta sagt bör du som konsument naturligtvis alltid jämföra priser och tjänster / produkter för att få den bästa takbytesaffären på marknaden. När det gäller hustaken i Stockholm län är LS Tak Sverige AB säkra partner.

Kontakta oss

Besöksadress: Nybodagatan 1 , 171 42 Solna

Tel: 070-617-72-00

Mailadress: kontakt@lstak.se