Lägga nytt tak

LS Tak Sverige AB är ett kvalifikation företag när det gäller takläggning av en ny byggnad i Stockholms län. Under åren har vi byggt många tak, vilket ger oss omfattande erfarenhet för alla tänkbara situationer och koncept, och vi genomför ny takproduktion för båda stora och små byggnader.

När du väljer oss på LC Tak Sverige AB för byggnaden av ett nytt Tak i Stockholmsområde, väljer du ett företag med fokus på kvalitet, både när det gäller arbetsflöde och när det gäller slutresultat.

Vi är ett seriöst företag och vi använder marknadens bästa material i alla konstruktionsfaser – från vattentätning till isolering. Naturligvist är allt material också alltid anpassat till vårt norra klimat.

Trots att taket på en byggnad är det mest utsatta platsen och kommer att klara med tid och väder i många decennier framöver, så det är extrem viktigt att välja ett hög kvalitet när det är dags av nytt tak.

Vi är pålitlig partner med många års erfarenhet när du vill montera ett nytt tak i Stockholms län.

- När du väljer oss på LC Tak Sverige AB för byggnaden av ett nytt Tak i Stockholmsområde, väljer du ett företag med fokus på kvalitet, både när det gäller arbetsflöde och när det gäller slutresultat.

Trygga samarbete

Vi investerar mycket energi för att säkerställa att alla länkar som är kopplade till vår verksamhet är extrem starka. Vi arbetar med en antal vissa leverantör  och ställer ut mycket höga krav på dem både vad gäller kvalitet och leveranstid. För att vi ska kunna erbjuda våra kunder säkra tjänster, stabila tidsfrister och rimliga priser måste arbete och leverans utföra på alla nivåer.

Om du letar efter en seriös takentreprenör för att tillverka nya tak är LS Tak Sverige AB säkraste val.

Generösa garantier

Det är lätt att prata varmt om dina produkter och tjänster, men med garantier bekräftar du att kvaliteten uppfyller standarderna. Våra ICOPAL vattentätskikt har 15 års garanti.

Samtidigt LS Tak Sverige AB lämnar 10 års garanti på utfört arbetet.

En flexibel firma

Vi arbetar med ny takproduktion i städer över hela Stockholm län, från Norrtälje till Nynäshamn och hela vägen till Nyköping. Det är inte svårt att få ett lämpligt takkontrakt, och eftersom varje konstruktionskoncept är unikt skräddarsyr vi lösningar som bäst passar dina behov.

Specialfunktioner

Vissa människor behöver specialfunktioner för tak, inklusive taktsäkerhet i form av öglor för att säkra ett säkerhetsrep, snöskydd, takstegar etc. För att du inte ska behöva koordinera de yrkesgrupperna av många olika företag för att slutföra takkonstruktionen erbjuder vi också leverans och installation av dessa funktioner.

Kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

Besöksadress: Nybodagatan 1 , 171 42 Solna

Tel: 070-617-72-00

Mailadress: kontakt@lstak.se