Papptak

Alla tak slits ut med tiden, så det är viktigt att kontrollera takets skick regelbundet.
Papptak är ett böjlig och billigt alternativ som passar för en mängd olika hustyper. Papptak har en mycket bra isoleringsfunktion så att du kan skydda sig mot kyla och hålla inne värme.
Vårt team består av professionella takläggare som ser till att takarbetet utförs både snyggt och korrekt.

 

Vanligtvis ändras själva takprocessen från fall till fall. Inga tak är lika och kundens önskemål spelar en viktig roll i arbetet.
Papptak är kanske inte det vackraste alternativet, men i många fall är de fortfarande ett mycket bra alternativ. Den är lätt och passar de flesta tak, från brantare till det plana taket. Ibland är papptak enda alternativ som enkelt kan installeras. Ett välskött pappstak håller i upp till 30 år

- Alla tak slits ut med tiden, så det är viktigt att kontrollera takets skick regelbundet.Papptak är ett böjlig och billigt alternativ som passar för en mängd olika hustyper. Papptak har en mycket bra isoleringsfunktion så att du kan skydda sig mot kyla och hålla inne värme.Vårt team består av professionella takläggare som ser till att takarbetet utförs både snyggt och korrekt.

Två faktorer

För att få helt hållbart tak så måste användas rätt material med hög kvalitet. Det är också viktigt att installera taket enligt svenska takregler. Om dessa två faktorer inte är markerade har du inga problem med ett papptak. LS Tak Sverige AB garanterar att båda dessa omständigheter uppfylls. Alla medarbetare i vårt företag som jobbar med papptak har Heta certifikatet och företaget är ansluten till Tätskiktsgarantier i Norden. Vi använder Icopal och Katepal material för bästa kvalitet och resultat. När kontaktar du oss, bedömer vi vilka insatser som krävs för ditt papptak och tillhandahåller en noggrann offert. Detta gäller oavsett om du bara behöver mindre takreparationer eller omfattande takrenovering. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och alla slags råd om takpapp! Vi utför arbeten för både privatpersoner och bostadsrättföreningar, samt för företag.

Kontakta oss

Besöksadress: Nybodagatan 1 , 171 42 Solna

Tel: 070-617-72-00

Mailadress: kontakt@lstak.se